top of page

Juni 2020

Veronica är en otroligt kompetent fotograf! Under hela vår resa hade hongod kommunikation med oss, lyssnade på våra önskemål och var tydlig med hurupplägget skulle se ut.Hon fick oss att känna oss bekväma både inför fotograferingen och framförkameran och gjorde att upplevelsen blev otroligt lättsam och trevlig. Videlade många skratt, vilket gjorde att närvositeten inför fotograferingenoch bröllopet släppte helt. Bilderna blev otroliga, och vi är såå nöjda!Vi skulle rekommendera ALLA att anlita henne för er bröllopsfotografering.

Kram! ❤️

 

/Martin och Evelina

Evelina_Martin_2020_5266.jpg

Juli 2019

Vi rekommenderar dig som bröllopsfotograf till 100 %. Från första gången vi träffade dig så kändes det som att allt bara skulle bli jättebra och nu i efterhand så kan vi inte vara mer nöjda. 

Du har hela tiden varit otroligt professionell och tydlig med hur du jobbar och vad vi kan förvänta oss av dig. Allt har varit ordning och reda, du har varit så lättsam att ha kontakt med och för ett kontrollfreak mitt i bröllopsplanering underlättar sådant enormt. Att man vet att man kan lita på att den man valt är ett proffs och levererar det man kommit överens om. För oss gjorde din varma, glada personlighet också att det kändes som att du var en gammal vän som vi känt länge. Du gjorde att det var väldigt lätt att vara sig själv och känna sig avslappnad hela tiden vilket var väldigt viktigt för att få till bra foton. 

 

På bröllopsdagen så gav du mig (Elin) ett väldigt lugn innan själva vigseln. Det kändes bra och tryggt att ha dig med där när jag och mina tjejer fixade oss. Du smälte in, gav oss självförtroende-boost med fina kommentarer om utseende och klänningar och fick verkligen med alla fina detaljer i de foton som togs den stunden.

Det kändes också bra att du sedan skulle åka till Martin och sprida lite lugn över honom. Under själva vigseln så märke vi inte ens av att du var där men på något sätt hade du ändå lyckats fånga så många fina ögonblick. 

Den timmen vi hade för porträttfoto efter vigseln var en av dagens bästa stunder. Ett val du gav oss innan var ju om vi ville skriva brev till varandra eller inte. Och att vi valde att göra det var verkligen en av dagens finaste stunder. Det blev mycket skratt, mycket mys och även lite lyckotårar. Vi tittar på bilderna från den timmen varje dag och man minns precis hur man kände precis just då. Så fint att du fångat det. 

 

VI är väldigt glada att vi valde att ha dig med i 6 h så att man fick med lite av allt (förberedelser, vigsel, grattis, porträtt och mingel). Vi älskar alla bilder! 

 

Som min mamma sa dagen efter: "Men herregud vilken otroligt bra fotograf!" - och då hade hon inte ens sett en enda bild än, haha. Så det säger mycket om hur det är att få jobba tillsammans med dig. 

 

Massa kramar från Elin och Martin 

20190629_elin_martin_1137.jpg
bottom of page