top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Såhär kan en testfotografering gå till

Uppdaterat: 6 mars 2020

Ni som har följt mig ett tag känner till att jag alltid har planeringsträff med en testfotografering för mina brudpar. Under planeringsträffen så pratar vi om allt kring ert bröllop, även det som inte har med fotograferingen att göra. Jag skapar mig en bild av ert bröllop som underlättar min planering av fotograferingen för det som jag hör är ju en del av er. Så jag är mycket nyfiken av mig och snappar upp stort som smått.


I helgen som var hade jag tre fantastiska planeringsträffar, varje par har redan satt sina spår i mitt hjärta. Tänk att jag ska få ta just deras vackra bröllopsbilder <3


Elin och Martin, så varmhjärtade, öppna och så roliga människor, jag hade lite svårt att slita mig faktiskt. Jag är säker på att deras bröllop kommer bli helt magisk

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page