top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Väntar ni barn?

Stort grattis till er! Vilken härlig tid ni har framför er <3


När jag får jobba med gravidfotograferingar så är mitt fokus till hundra procent på er och på vad ni går igenom. Vad tänker ni? Vad är era drömmar? Hur tror ni livet kommer att förändras efter att ert vackra barn är fött? Vad vill ni lära ert barn? Vilka värderingar önskar ni kunna ge ert barn? Jag har många frågor och jag tror att det är något som händer hos en när man pratar om detta och får känna sig igenom allting. Oavsett om ni är ett par framför kameran eller om du vill fotas själv, så kommer vi ha en underbar stund, där era drömmar och känslor står helt i fokus


Kolla in min tävling som håller på mellan lördag den 24 nov kl 9 till söndag den 25 nov kl 9 om du vill vinna en gravidfotografering!
34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page