top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Välkommen till min nya hemsida och blogg!

Ett år har gått sen jag registrerade mitt företag och jag kan inte förstå att det har gått så snabbt!

Den dagen, på eftermiddag var det, plingade det till i min digitala brevlåda att jag hade fått ett beslut om min ny registrering av företag. Jag han bara öppna och läsa det så fick jag ett sms eller ett mail från en blivande brud som ville boka mig till deras november bröllop! Dubbelt upp i lyckorus kan jag säga :D


Och nu sitter jag här, ett år senare, klokare och med idéer som sprätter runt i huvudet. Det enda jag saknar är tiden för allt jag vill hinna genomföra. Än så länge driver inte jag mitt företag på heltid, utan jag har ett vid sidan av jobb som jag går till 5 dagar i veckan och varje eftermiddag skyndar jag mig hem och låter 1.5 timme gå till mitt företag. Ja just det, jag har ett litet renoveringsobjekt också som jag lägger tid på och så är jag bonusmamma till 3 fantastiska tjejer <3


Nåväl, jag hade inte tänkt skriva sönder mitt första blogginlägg, jag ville bara säga Välkommen! Följ med mig på min resa som fotograf inom bröllop, familj och gravid. Tanken är att denna blogg ska vara en möjlighet för er att lära känna mig som personen bakom kameran och se lite hur det fungerar. Jag vill att fotografering ska vara en rolig upplevelse och det är mitt främsta fokus!

67 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page