top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Fotografering, renovering och heltidsjobb

Veckorna rusar förbi riktigt ruskigt snabbt, jag hinner inte riktigt med. Det är så mycket mer jag vill göra men tiden är på tok för kort. Planering, prioritering och återhämtning. Mina tre ledord för att få ihop allt och framför allt inte känna dåligt samvete över det jag inte hinner med mig. Mycket lättare sagt än gjort.

Fotografering ligger mig så varmt om hjärtat och den glädje jag känner över bilder på min familj och mina nära är ovärderlig. Den glädjen och lyckan jag känner att överlämna färdiga bilder till mina klienter är obeskrivlig. Jag vet vilken skatt det är för er som tar emot dem <3Vi äger ett helt magiskt renoveringsobjekt, som jag älskar att fixa på. Helst lite varje dag och på helgerna går vi all in. Varmt, välkomnande, rofyllt och charmigt ända ut i fingerspetsarna. Man ska inte döma någon eller något utifrån utseendet och det gäller även i det här fallet. En dag vill jag ha min studio här, den dagen vill jag att Du är med på invigningen


Sedan har jag mitt heltids jobb, som jag också älskar. Men det slår inte riktigt de två andra områdena som tar stor plats i mitt liv. Är jag där att jag vill släppa taget om det? Nä, mitt hjärta vill inte det. Så jag fortsätter som jag gör nu och är supernoga med att planera in återhämtning. Min hälsa och min familj är prio, även om dessa tre delar tar stor plats och slåss om min dyrbara tid.


Ha en fortsatt fin dag <369 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page