top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Tappa gnistan när man som mest behöver den

"Såhär ska du tänka och göra om du ska växa med ditt företag, attrahera rätt kunder, det ska vara enhetligt tema i flödet, inlägg på rätt dag med rätt innehåll.....bla bla bla bla"

Och så försvann gnistan! Ja pandemin gjorde väl inte saken bättre, men är det något jag avskyr så är det måsten och det tar över min hjärna. Jag tänker bara på att jag inte kan göra på det här sättet för det stämmer inte överens med hur det borde göras......så nu gör jag som jag gör i mitt privatliv. Jag skiter totalt i vad jag borde göra och alla måsten. Jag gör på mitt sätt, det enda rätta sättet! :D


Tappa gnistan kan man även göra mitt uppe i en bröllopsplanering och det är absolut inte roligt. Men kom ihåg, gör det på ditt sätt och skit i alla tusen tips och trix! Det finns inga måsten eller att det borde vara på ett sätt. Utan forma er dag så den passar er. Tussa ihop alla gäster som känner varandra istället för att sprida ut dem med en massa okända personer, om det är det ni vill. Skit i vett o etikett, skit i om det är inne att ha vildvuxen bukett, skit i om det är inne med en viss färg denna säsong. Ert bröllop, ni bestämmer och ni bestämmer också vilka ni ska bjuda!


Så nu tar vi och hitta gnistan och fokuserar på BRÖLLOP 2022!!
17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page