top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Resfebern börjar smyga sig på

Jag älskar att resa och har genom åren hållit mig till att bila runt i Europa. Av den enkla anledningen till att jag är flygrädd.....så för andra gången i mitt liv tar jag flyget utomlands. Jo jag vet....nu när man ska låta bli flyget pga miljön då bokar jag in en flygresa till Palma. Mitt dåliga miljösamvete har slagit till i full kraft, men nu är det så. Kommer inte dit på annat sätt denna gång.


Jag har en plan att hitta de mest fantastiska foto-ställena och jag har inte kunnat låta bli att köra google maps några gånger såhär långt. Har hittat ett helt galet ställe, nu ska jag bara ta kontakt och höra om jag får fota där. Jag hoppas!


Ska du till Palma eller känner du någon som är där perioden 27 april till 4 maj och ställer upp på en härlig fotografering? Hör av dig på mail eller PM på FB eller Ig.


Kolla in snygga Terese med sin vackra gravidmage på en strand på Alnö, sådär lite tidigt en sommarmorgon....ca 4.30


35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page