top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Planering, förberedelser och drömmar

Julen är inte ens här men planering för sommarens bröllop är igång. Det här är något jag verkligen älskar, planera, förbereda mig och drömma!

Jag har haft en första träff med mina brudpar (konsultationsträff), då sitter vi och fikar på ett mysigt café, pratar om allt möjligt men såklart deras stora dag. Den här mysiga träffen har jag med alla blivande brudpar oavsett om de väljer mig som deras fotograf till den stora dagen eller inte. Jag sitter på en massa mysig information om mina brudpar, jag bygger redan nu upp fotograferingen och så stoppar jag in lite idéer som jag har fått bara ute efter vår första träff. Sedan kommer jag bygga ut fotograferingen och forma den mer efter paret då vi har haft vår planeringsträff ca 1-2 månader innan bröllopet.


Varför gör jag på det här sättet? Allt handlar om upplevelsen! När man får se bilderna så ska man föras tillbaka till den dagen och återuppleva känslorna igen. Har man haft en dålig upplevelse så har man inga bra känslor kring den dagen. Mitt fokus är att skapa den allra bästa upplevelsen och få era känslor att poppa!

Att få ha den här möjligheten att skapa och bygga upp flera fotograferingar i mörka november för en sån stor, ljus och kärleksfull dag är underbart!! Tänk att lilla blyga jag skulle få arbeta med något sådant, det hade jag aldrig trott för 15 år sedan <3
12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page