top of page

När saknaden blir för stor

Ibland kommer det över en, alla dessa minnen efter familjemedlemmar eller nära vänner som har gått bort. Minnen som utan förvarning strömmar igenom en och man önskar till varje pris att få träffas igen bara för en liten stund. Fråga hur de mår, vad de gör, om de har sett allt vi har gått igenom och gjort. Minnen och saknaden kan få en att bli orationell, för vem vet vad som sker när man har somnat in för gott.

Ändå finns hoppet där när saknaden blir för stor, att en dag få mötas


Jag skulle vilja krama min pappa en sista gång <3


För några veckor sedan så hade vi en fotosession med ett härligt gäng tjejer. Jag fick fota en vacker tjej vid namn Carro. En av bilderna jag tog, ser det ut som att hennes släp är vingar. Så ikväll skapade jag "Vägvisaren", den ängeln som möter oss när vi lämnar detta liv och visar oss vägen vidare

96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page