top of page

Loggade ut helt

Nytt år och nu är jag tillbaka efter en skön avkoppling från företag och ord. dagjobb. Smitt planer, kört en spontan fotodag, lärt mig att stänga av och logga ur hjärnan för att samla mer energi. Hoppas ni har haft ett jättehärligt avslut på 2018 och en kanonstart av 2019!


Jag har lite roligheter att dela med mig av, allt ifrån planerade projekt till spontan fotodag och inte att glömma gravidfotograferingen jag tävlade ut. Snart ska jag få fota vinnaren! Det ska bli så roligt och jag ser framemot det så mycket! Tänkte att ni ska få ta del av hur jag planerar, skapar en fotografering och se resultatet.


Nyårslöften är inget jag avlägger. Det var många år sedan jag la ner det. Däremot sätter jag upp mål för mig själv oavsett vart på året vi befinner oss i. Så något jag har övat på under julen är just att logga ur hjärnan, vara extra snäll mot mig själv och inte sätta så hårda krav på mig. Jag insåg att jag har inre stress, vilket jag aldrig någonsin kunde föreställa mig att jag hade. Tyckte jag hade stenkoll på sånt, men så fel jag hade.


Jag bjuder på en bild från vår spontana fotodag. Vackra Jenny i min kjol och topp

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page