top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Ljust, vitt och skirt

För mig betyder ljuset otroligt mycket. Jag mår allra bäst i vitt och ljust. Det har nog mycket att göra med att jag var väldigt mörkrädd som barn och tyckte det var mycket obehagligt när det började skymma ute. Jag hade väldigt livlig fantasi. Mörker, svart och grått betydde ondska. Det var alltid mystiskt och läskigt i mörkret och mina fantasifigurer tog alltid form som elaka väsen. När jag sedan blev äldre och fick min första panikångestattack då blev det en direkt länk till mörker och allt jag upplevde som negativt och dåligt tog samma väg.

För att komma ur detta har jag matat de positiva tankarna, gett utrymme att vara glad och lycklig trots att jag har varit mitt i en attack. Accepterat att det känns åt helsike i stunden men att det inte definierar mig. Därför betyder glädje, lycka och ljus så mycket för mig. Min bildstil är ljus och skirt, känslor ska poppa ur bilden och jag ska bli knockad av bilden då har jag uppnått vad jag vill

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page