top of page

Detaljer och vackra lockar

Jag har alltid sett mig själv som dålig på att rita, måla, skapa, design och sätta ihop detaljer. Det kommer mycket ifrån min skoltid från låg och mellanstadiet. Men ändå har jag alltid haft en känsla i musik, skapande av handfasta saker som att sätta ihop och plocka isär olika prylar och se naturliga kompositioner i naturen. Det är det sistnämnda som har fått min kreativa sida att ta form i och med fotograferingen. Även om jag alltid har trott att det här med att fota människor kommer jag aaaaaldrig lära mig utan jag håller mig till natur och djur så har det ändå varit något pockande med människor, känslor och detaljer. Så min tanke om att jag inte ser detaljer, inte kan forma som jag vill och aldrig kunna fota människor har jag ändå valt att inte lyssna till utan testat ändå. Jag har inget att förlora om jag ändå inte kan. Jag är inte där där jag vill vara, men jag är supernöjd med det jag hittills åstadkommit och mer vill jag lära mig. Jag ser mig själv i början av en lång utbildningstid, med stor nyfikenhet och en vilja av stål kommer jag till mitt slutmål.


I höstas deltog jag på min första workshop. Det var riktigt roligt och energigivande. Man blir så peppad och får sig en självförtroendeboost. Det funkar på så sätt att Linda-Pauline som höll workshoppen tillsammans med Helena Killander, stylade ett brudpar, stylade en festlokal (som var i en loge!) och så fick vi glada fotografer fota av oss. Olika vinklar, inställningar, testa rökbomber och tomtebloss. Så här kommer mitt resultat från WS <3

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page