top of page
  • Skribentens bildVeronica Lindström

Den trygga bröllopsfotografen

Under en längre period har jag valt att ta en riktigt funderare över vad jag egentligen vill med mitt företag som fotograf. Såklart vill jag göra allt! Haha! Men det är ju ohållbart då jag absolut inte kan ge 150% av mig själv i alla inriktningar. Ni som har varit med ett tag vet att jag har fokuserat på två inriktningar, bröllop och gravidporträtt. Vilket har känts helt rätt, men samtidigt så har det varit rätt klurigt att få ihop dessa två rent marknadsföringsmässigt, hemsida och sociala medier. Så efter mycket funderande, knåpande på design, varumärke, mål osv så är jag ren bröllopsfotograf


Ett val som känns mycket bra, för nu kan jag fokusera all min energi på BRÖLLOP som jag älskar! Så tanken är att ni kommer få ta del av en massa bra tips inom bröllop och inte bara inom foto.


Du kanske har sett min nya logga, färgerna på hemsidan har ändrats och en massa annat som kommer att märkas av här framöver.

Denna blogg kommer finnas kvar, den kommer att vara personlig utifrån bröllop men även varvas med lite DIY (do it yourself), tankar kring bröllopsfotografering och hur jag jobbar.

Under våren eller tidig sommar kommer jag lansera ännu en sida, som är hemlig fram till lanseringsdagen. Jag ser så framemot att berätta mer för dig om den!
21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page