• Veronica Lindström

Tänk er att ni gör er iordning på varsitt håll. Pirrigt och nervöst klär ni er och förbereder för bröllopsdagen. Ni åker ut till platsen där ni ska fota porträtten och där ska ni få se varandra för första gången. Det här är otroligt uppskattat, att göra en first look. Jag brukar rekommendera att göra bröllopsfotograferingen före ceremonin. Inte bara för first look utan för att det blir en skön och avslappnad stund för er. Ni får andas ut, den värsta nervositeten får lägga sig och ni får en mysig stund tillsammans. Fotograferingen är en härlig stund där ni får fokusera på varandra, släppa alla tankar kring dagen och njuta av tillvaron.


Det här upplägget gör att ni inte behöver ta så mycket tid från era gäster utan ni kan ansluta till festen direkt efter att sista gästerna har anlänt.

Veronica Lindström bröllopsfotograf Sverige - Sundsvall

  • Veronica Lindström

Planerar ni att gifta er i april? Då måste ni försöka passa på att ta några porträtt bilder i solnedgången. Fördelen med april bröllop är ju att solnedgången inte är så sent på kvällen.

Alla fotografer fotar inte i solnedgång, så kolla med er fotograf hur hen gör. Om ni gillar guldigt och mjukt ljus så rekommenderar jag er verkligen att få in det <3


När solens strålar blir mjuk och skenet går över till guld då händer något inom mig. Jag vet inte vad men det känns som att kliva in i en sagovärld där precis vad som helst kan dyka upp. Fantasin kickar in och tiden är kort för att få hinna med allt. Men det blir magiskt!


21 visningarSkriv en kommentar
  • Veronica Lindström

Jag är svag för den bohemiska stilen. Jag älskar att bryta mot allt vad traditioner heter, sätta ihop saker som man anser inte ska passa ihop. Klänningen får gärna ha spets eller virkade detaljer, färger som går i jordnyanser och dov rosa, grönt eller blått. Att få ta bröllopsporträtten i naturen oavsett om det regnar eller inte, bilderna blir helt magiska vid regn. Vad gör det om ni blir blöta? Frisyren håller inte ihop, lite grönska och smuts på klänningskanten, men det är ju bara underbart! Det är er dag! Er kärlek! Och det finns inget som förstör det, inte ens vädret <3


Om ni vill ha en fotovägg som era gäster kan fota sig vid under bröllopet (och även ni såklart) då kan ni enkelt lösa det genom att hänga upp spetsband, i olika längder. Helt galet snyggt är det!


Jag ska göra en sån fram,över, så ska ni få se. Och jag lovar, det behöver heller inte kosta mycket alls <3


Så vänta er en schysst DIY inom kort. Fram tills dess får ni kika på ett härligt brudpar som får ta emot allas jubel utanför kyrkan <3


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Veronica Lindström                                                         info@veronicalindstrom.se